Mesotech

Produkti za lepše in zdrave lase

Mesotech

Lasni produkti
Mesotech

Produkti za lepše in zdrave lase

  • TRICOCURE losjon
  • TRICOCURE Mousse šampon
  • HS – Anti DHT (prehransko dopolnilo)

Mesotech je inovativno podjetje specializirano za nego kože in lepotnih rešitev od zasnove do izdelave izdelkov in naprav.

Zadovoljstvo in kakovost strank sta glavni prioriteti našega kadra. Paleto produktov razvijamo na podlagi stalnega dialoga s strankami.

Nakup izdelkov je možen v prodajalnah Dm Slovenija in v Dm spletni trgovini.

Tricocure losjon
Tricocure mousse šampon
HS – Anti DHT

 

TRICOCURE losjon

Je najbolj revolucionarna in popolna formula za zmanjšanje glavnih vzrokov za izpadanje las.

Formula je obogatena z aktivnimi sestavinami. Deluje tako, da znižuje DHT (dihidrotestoteron), ki je največkrat glavni krivec za izpadanje las, tako da blokira encim 5 – alfa reduktazo in omogoči, da se vzpostavi naravno stanje, ki omogoča lepe in bujne lase. Bogat je s hranljivimi snovmi, kot so beta sitosteroli, ameriški ginseng, folna kislina, pantenol, biotin, cink in baker.
Zasnovan je za zdravljenje alopecije areate in za druge vrste izpadanja las.

UPORABA

Lokalna uporaba 3 ml dvakrat na dan omogoča vnos hranil in učinkovin neposredno na lasišče ter tako zlahka doseže lasni mešiček.

Po 2 mesecih se priporoča premor 2-4 tedne in potem ponovna uporaba – 1 x dan (zvečer pred spanjem).

Prednost je, da je izdelek pakiran v 4 modrih medicinskih neprozornih stekleničkah po 25 ml, kar preprečuje oksidacijo zaradi svetlobe. Doziranje skozi kapalko omogoča nanos losjona direktno na lasišče. Ne masti las.

Tricocure mousse šampon

Spodbuja rast in naredi močnejše lase (Kofein anhidra) daje volumen (keratin), krepi lase (Raztopina Vlaken BM – FIBERHANCE BM SOLUTION), antibakterijsko delovanje, odstrani odmrle celice lasišča in las. Poveča tudi hidracijo (Salicilna kislina)

Izdelek je v peni, kar omogoča preverjanje porabljene količine in ekonomično uporabo. Nastavek ustvarja peno, ki med pranjem zmanjša stres, zato uporabniku ni potrebno masirati, da bi ustvaril peno.

Pena popolnoma ovije las od lasnega mešička do konice.

V enem izdelku imamo 4 učinke:

  • Obnavlja in krepi
  • Voluminizira
  • Hidrira
  • Deluje antibakterijsko

HS – Anti DHT

Prehransko dopolnilo

Prispeva k ohranjanju dobrega zdravja las in njihovi naravni pigmentaciji. Združuje naravne vitamine, minerale, zaviralce DHT (dihidrotestosteron) in spojine, ki spodbujajo rast gostih zdravih las. Znižuje raven DHT (dihidrotestosteron), tako da blokira 5 alfa-reduktazo, pomemben encim, ki sodeluje pri uravnavanju lasnega mešička.

Prispeva k normalizaciji cikla rasti las in pri ustavljanju procesa izpadanja las naravno, brez uporabe zdravil na recept.

PREDNOSTI IN UPORABA

Prednost tega produkta pred ostalimi je v tem, da vsebuje količino žagolistne palme (serenoa repens), ki je potrebna, da so rezultati vidni. Naša tabletka vsebuje 1,2g (konkurenca 400-500mg).

Prve spremembe so lahko vidne že v 2-3 tednih. Ko je poškodba las odpravljena lahko traja nekaj časa, da se obnovijo navade rasti. Priporoča se jemanje 2 tablet dnevno vsaj 3 mesece, nato se naredi premor 2 tedna in cikel ponovi.

TRICOCURE losjon

TRICOCURE mousse šampon

HS – Anti DHT