Nutriair B12

Nutriair B12

Vitamin B kompleks – Strokovnjaki izpostavljajo prednosti jemanja B kompleksa za ohranjanje zdravja. Štiri vitamine iz skupine B, ki vzdržujejo moč telesa in odpornost proti  boleznim, je možno upariti. To so vitamini B1, B2, B6 in B12.

Pravilna kombinacija teh štirih vitaminov vas bo obranila pred vdorom mikrobov, ki povzročajo bolezni. Čeprav najbrž prejmete minimalno potrebno količino vitaminov B z vsakodnevno prehrano, boste z dodatkom B kompleksa okrepili obrambni sistem svojega telesa.

 

Koencim Q10 – Koencim Q10 je vitaminu podobna snov, ki jo najdemo v vsaki celici telesa. Telo samo proizvaja koencim Q10 in celice ga uporabljajo za proizvodnjo energije, za svojo rast in vzdrževanje. Deluje tudi kot antioksidant, ki ščiti telo pred poškodbami škodljivih molekul. S staranjem ga telo proizvaja vse manj.

Koencim Q10 prispeva k obnovi optimalne ravni proizvodnje energije in zmanjša oksidativne poškodbe. Ker poveča proizvodnjo ATP, izboljša tudi delovanje srca in pomaga pri zdravljenju srčnega popuščanja.

Koencim Q10 pomaga tudi pri težavah s plodnostjo, ohranja mladostno kožo, zmanjša glavobole, poveča dovzetnost za inzulin, ureja raven krvnega sladkorja ter izboljša učinkovitost telesne vadbe.

Koencim Q10 ščiti celično DNK in omogoča preživetje celic. Na ta način preprečuje pojav rakavega obolenja in njegovo ponovitev. Zmanjšuje tudi oksidativne poškodbe in vnetja, ki povzročajo bolezni možganov in pljuč.

Še enkrat izpostavljamo glavne značilnosti koencima Q10: celice vzdržuje pri življenju, preprečuje bolezni in zdravi določena kronična stanja. Ker se proizvodnja koencima Q10 s starostjo zmanjšuje, bi vsem odraslim koristil dodaten odmerek koencima Q10.

Tabela vsebnosti

Sestava (na en vdih) Količina (µg) PDV*
Vitamin B12 8 333%
Vitamin B6 60 5%
Vitamin B2 100 8%
Vitamin B1 20 2%
CoQ10 80 **

 

PDV*=priporočen dnevni vnos

** dnevna vrednost ni določena

Druge sestavine: naravni rastlinski glicerin, propilen glikol, naravne in umetne arome.

Ponujamo enajst različnih inhalatorjev, ki jih lahko izberete, glede na vaše počutje in jih lahko nosite s seboj kamorkoli in kadarkoli. Vsa Nutriairova olja so brez alkohola, brez glutena, brez sladkorja in ne vsebujejo čisto nič NIKOTINA.

Prelistajte brošuro Nutriair izdelkov