Nutriair Diet

Nutriair Diet

Izvleček Hoodie Gordonii: Južnoafriški Bušmani so tisočletja uživali to avtohtono sukulento in ostali vitki. Rastlina namreč vsebuje spojine, ki zavirajo apetit. Molekula je znana pod imenom P57. Vpliva na hipotalamus, ki uravnava apetit. Hoodia gordonii deluje na center možganov, ki s sproščanjem kemične spojine, podobne glukozi (in je 100-krat močnejša) uravnava zaznavanje zadovoljstva in potešenosti. Hipotalamus sprejme ta signal kot znak, da ste zaužili dovolj hrane, kar posledično zmanjša apetit.

 

Izvleček Garcinie Cambogia: Kamboška garcinija je tropski sadež, ki je zelo priljubljen prehranski dodatek za hujšanje, ker preprečuje tvorbo maščob v telesu in zavira apetit. Prav tako nadzira raven sladkorja in holesterola v krvi.

Raziskave so dokazale, da hidroksicitronska kislina ali HCA (aktivna sestavina Garcinie cambogie) poveča izgorevanje maščob in zmanjša apetit, ker zavira delovanje citratne liaze – encima s katerim telo tvori maščobe. Zviša tudi raven serotonina v možganih, zaradi česar izgine občutek lakote.

Izvleček zelenega čaja: Nedavna raziskava v International Journal of Obesity je dokazala, da izvleček zelenega čaja poveča izgorevanje kalorij in maščob in s tem pospeši hujšanje.

Raziskave na živalih so pokazale, da izvleček zelenega čaja poveča termogenezo (ustvarjanje telesne toplote), ki je posledica presnove in absorpcije hrane. Tudi raziskave na ljudeh dokazale, da uživanje zelenega čaja poveča termogenezo, pa tudi porabo energije in izgubo maščobe pri zdravih osebah.

 

L-teanin: Stres povzroča tesnobo, spodbuja nespečnost, neracionalno vedenje in prenajedanje. L-teanin ta stres nevtralizira, zmanjša tesnobo in izboljša kakovost spanca. Ker znižuje raven kortizola in poveča alfa valove v možganih, se telo sprosti do te mere, da več ne shranjuje zaužite maščobe v celoti, ne ovira hujšanja in ne vzbuja občutka lakote.

Tabela vsebnosti

Sestava  (na en vdih) Količina (µg) PDV*
Izvleček Hoodie gordonii 50 **
Izvleček garcinije 25 **
Izvleček zelenega čaja 15 **
L-teanin 5 **

 

PDV*=priporočen dnevni vnos

** dnevna vrednost ni določena

Druge sestavine: naravni rastlinski glicerin, propilen glikol, naravne in umetne arome.

Ponujamo enajst različnih inhalatorjev, ki jih lahko izberete, glede na vaše počutje in jih lahko nosite s seboj kamorkoli in kadarkoli. Vsa Nutriairova olja so brez alkohola, brez glutena, brez sladkorja in ne vsebujejo čisto nič NIKOTINA.

Prelistajte brošuro Nutriair izdelkov