Nutriair Focus

Nutriair Focus

Izvleček gvarane: Gvarana poveča budnost in zmanjša utrujenost, saj vsebuje kar 4 do 5 krat več kofeina (gvaranina) kot kava. Poleg tega da izboljša intelektualno sposobnost, omogoča tudi močnejšo koncentracijo in olajša učenje.

 

Teobromin: Teobromin je vazokonstriktor in odpravlja tresavico, ki jo povzroča kofein. Teobromin je tudi sestavina za anandamid, ki omogoča lateralno razmišljanje in ustvarjalnost.

 

L-tirozin: L-tirozin spodbuja energijo in motivacijo, utrjuje osredotočenost in mentalno bistrost ter izboljšuje razpoloženje in odziv na stres. Je gradnik pomembnih možganskih kemičnih spojin – nevrotransmitorjev. Najpomembnejši med njimi so adrenalin, norepinefrin in dopamin. Nevrotransmitorji omogočajo komunikacijo med živčnimi celicami, prenašajo signale in vplivajo na razpoloženje. Sem spadajo tudi kateholamini oziroma monoamini. To so hormoni, ki pripravijo telesni odziv na »boj ali beg«. Porast ravni kateholaminov okrepi telesno in duševno energijo, poveča budnost in zbranost ter hkrati izboljša vnemo za delo.

L-teanin: L-teanin izniči stranske učinke kofeina iz gvarane, hkrati pa močno izboljša osredotočenost in koncentracijo.

 

Vitamin B12: Vitamin B12: Vitamin B12 je eden najpomembnejših vitaminov za doseganje koncentracije in za dober spomin. Ko vam primanjkuje vitamina B12, se mielinska ovojnica živcev poškoduje, kar ima za posledico težave s koncentracijo, izgubo spomina, dezorientacijo in demenco.

Zadostna količina vitamina B12 uravnava proizvodnjo S-adenozilmetionina, aminokisline, ki spodbuja koncentracijo, omogoča dobro počutje in mentalno bistrost. Klinične študije so tudi dokazale, da je zadosten vnos vitamina B12 nujno potreben za obvladovanje simptomov kot so: motnje pozornosti s hiperaktivnostjo (ADHD), izguba spomina, depresija, blodnje in težave pri razmišljanju.

Tabela vsebnosti

Sestava (na en vdih) Količina (µg) PDV*
Teobromin 60 **
Izvleček gvarane 60 **
L-tirozin 40 **
L-teanin 40 **
Vitamin B-12 10 417

 

PDV*=priporočen dnevni vnos

** dnevna vrednost ni določena

Druge sestavine: naravni rastlinski glicerin, propilen glikol, naravne in umetne arome.

Ponujamo enajst različnih inhalatorjev, ki jih lahko izberete, glede na vaše počutje in jih lahko nosite s seboj kamorkoli in kadarkoli. Vsa Nutriairova olja so brez alkohola, brez glutena, brez sladkorja in ne vsebujejo čisto nič NIKOTINA.

Prelistajte brošuro Nutriair izdelkov