Nutriair Performax

Nutriair Performax

Izvleček vimčka: Vimček (Epimedium grandiflorum; angleško “Horny goat weed” – trava potrebne koze) je po učinku podoben testosteronu. Spodbuja spolno aktivnost, poveča proizvodnjo sperme in stimulira senzorične živce. Laboratorijska študija iz leta 2008 je pokazala, da vsebuje vimček spojino ikariin. Ta zavira učinke encima, ki omejuje dotok krvi v spolne organe. Ikariin deluje kot zaviralec fosfodiesteraze (zavira encim PDE-5), posledično dvigne raven dušikovega oksida ter omogoči erekcijo –  deluje podobno kot Viagra.

 

Izvleček pasijonke: Pasijonka lajša stres, tesnobo in napetost. Deluje pomirjevalno, sprosti vaš um in telo ter tako omogoča povečano spolno zmogljivost.

Izvleček Tongkat Ali: Uporablja se za oba spola kot naravni pripomoček za spolno zmogljivost, kot tonik za splošno zdravje in kot afrodiziak.

 

Izvleček gvarane: Gvarana poveča budnost in zmanjša utrujenost, saj vsebuje kar 4 do 5 krat več kofeina (gvaranina) kot kava. S tem zagotavlja vzdržljivost in preskrbi energijo za izboljšanje spolne zmogljivosti.

 

Izvleček ginsenga: Medicinski center univerze Maryland ugotavlja, da lahko ginseng poveča libido oziroma spolno zanimanje. Natančna medsebojna zveza ginsenga s spolnim nagonom še ni popolnoma dognana, vendar domnevajo, da omogoča prilagajanje stresu z manj nihanji v spolnem nagonu. Po podatkih Nacionalnega inštituta za zdravje lahko ginseng zmanjša simptome erektilne disfunkcije oziroma moške impotence. Če moški jemljejo ginseng, laže dosežejo erekcijo, ki je tudi močnejša in dolgotrajnejša.

Izvleček mace: Raziskava, objavljena v Journal of Ethnopharmacology, maja leta 2001, je dokazala, da korenina mace znatno izboljša spolno zmogljivost in plodnost pri podganjih samcih. Prvi teden testiranja so raziskovalci opazili, da so bile podgane, ki so jih hranili s korenino mace, spolno bistveno bolj aktivne kot kontrolna skupina. Povečana aktivnost je v drugem tednu ostala nespremenjena in se je kazala tudi z večjo agilnostjo. Rezultat je dokazal, da je maca pri podganjih samcih precej izboljšala parametre spolne učinkovitosti. Mnogi raziskovalci so prepričani, da sposobnost za povečanje libida izvira iz koncentracije p-metoksibenzil izotiocianata, aromatične spojine, ki je močan afrodiziak, in se nahaja izključno v maci.

Maca povečuje plodnost zaradi vsebnosti glukozinolata, tako kot vimček, ki je še ena rastlina za katero je znano, da pomaga pri spolni vitalnosti.

 

L-teanin: Moški jemljejo L-teanin za premagovanje anksioznosti pri druženju in navezovanju stikov, za vzpostavljanje in ohranjanje pogovora z nasprotnim spolom ter za zmanjšanje tesnobe zaradi dvoma v spolno zmogljivost. L-teanin zniža raven kortizola in poveča alfa valove v možganih, kar sprošča tako um kot telo.

 

Tabela vsebnosti

Sestava (na en vdih) Količina (µg) PDV*
Izvleček pasionke 50 **
Izvleček alpskega vimčka 50 **
Izvleček euricomae 20 **
Izvleček guarane 10 **
Izvleček ginsenga 10 **
Izvleček mace 10 **
L-teanin 5 **

 

PDV*=priporočen dnevni vnos

** dnevna vrednost ni določena

Druge sestavine: naravni rastlinski glicerin, propilen glikol, naravne in umetne arome.

Ponujamo enajst različnih inhalatorjev, ki jih lahko izberete, glede na vaše počutje in jih lahko nosite s seboj kamorkoli in kadarkoli. Vsa Nutriairova olja so brez alkohola, brez glutena, brez sladkorja in ne vsebujejo čisto nič NIKOTINA.

Prelistajte brošuro Nutriair izdelkov