Nutriair Recover

Nutriair Recover

Izvleček opuncije: Raziskave kažejo, da so jutranji simptomi alkoholnega mačka veliko blažji, če pred pitjem alkohola zaužijete opuncijo. Uporabniki opuncije so imeli tudi nižji nivo C-reaktivnega proteina (CRP), ki ga jetra proizvajajo pri vnetjih. Če poenostavimo – opuncija ublaži učinke alkoholnega mačka, ker zmanjša naravni vnetni odziv telesa.

Kaktus opuncija velja za eno redkih zdravil proti alkoholnemu mačku, ki je bil tudi klinično testiran. Proizvajalec je sponzoriral dvojno slepi, navzkrižni test, v katerem je 64 zdravih mladih odraslih pet ur pred zaužitjem do 1,75 g alkohola na kg telesne teže, prejelo izvleček opuncije ali pa placebo. Izvleček opuncije je zmanjšal alkoholnega mačka za 50 %. Skupina, ki je prejela izvleček opuncije, o slabosti, simptomih anoreksije ali občutku suhih ust, ni poročala tako pogosto kot kontrolna skupina.

Izvleček pegastega badlja: Raziskave o pegastem badlju dokazujejo ugodne učinke na jetra. Mnogi ga jemljejo kot naravni dodatek pri težavah z jetri, zato je poznan kot “zdravilo za alkoholnega mačka”. Pegasti badelj vsebuje silimarin in silibin. To sta antioksidanta, za katera je znano, da pomagata zaščititi jetra pred toksini in alkoholom. Raziskave kažejo, da silimarin poveča glutation in pomaga pri regeneraciji jetrnih celic.

 

Korenina kurkume: Kurkuma je priznana kot protivnetno sredstvo, ki pomirja prebavni sistem in krepi jetra, da lažje presnovijo alkohol.  Na Japonskem je znana kot eden najbolj priljubljenih dodatkov za preprečevanje alkoholnega mačka.

 

L-teanin: L-teanin poveča raven glutationa, ki je dokazano eden najpomembnejših antioksidantov. Visoke ravni glutationa pomagajo pri zdravju jeter in razstrupljanju. Mnogi poročajo, da dela L-teanin pri preprečevanju ali zdravljenju alkoholnega mačka prave čudeže. Nekateri ga jemljejo pred ponočevanjem, drugi pa po nastopu alkoholnega mačka.

 

Vitamini B12, B6 in B1: Vitamini B12, B6 in B1 lahko prav tako pomagajo zmanjšati simptome alkoholnega mačka. Alkohol uničuje vitamine B, ki pa so nujno potrebni za izločanje alkohola iz telesa. Zato vam bo sprotni dodatek vitaminov B pomagal pravočasno, deloval pa bo tudi še naslednji dan.

Tabela vsebnosti

Sestava (na en vdih) Količina (µg) PDV*
Izvleček opuncije 40 **
Izvleček pegastega badlja 40 **
Izvleček zelenega čaja 40 **
L-teanin 6 **
Glutation 2 **
Kurkuma korenika 1 **
Vitamin B-1 1 0,001%
Vitamin B-6 1 1,5%
Vitamin B-12 1 42%

 

PDV*=priporočen dnevni vnos

** dnevna vrednost ni določena

Druge sestavine: naravni rastlinski glicerin, propilen glikol, naravne in umetne arome.

Ponujamo enajst različnih inhalatorjev, ki jih lahko izberete, glede na vaše počutje in jih lahko nosite s seboj kamorkoli in kadarkoli. Vsa Nutriairova olja so brez alkohola, brez glutena, brez sladkorja in ne vsebujejo čisto nič NIKOTINA.

Prelistajte brošuro Nutriair izdelkov